Aquest Blog busca simpatitzants i/o associats pel Club Esportiu LONGSKATE Catalunya per poder informar de les nostres activitats pel foment del Longboard a Catalunya i arreu del món.

dimarts, 19 d’octubre del 2010

Yes we RIDEE!! (carta del president)



Hola penya!


Suposo que tots heu escoltat alguna cosa sobre Longscat. 
Per a aquells que no hagis sentit gens de l'assumpte:
Longscat és un club de longboard que pretén principalment crear un calendari amb una sèrie d'esdeveniments de longboard. El club va néixer fa menys d'un any i encara estem treballant a fer alguns retocs, encara que, ja tenim alguns projectes que comencen a prendre forma i ja us assabentéssiu aviat d'algun que un altre esdeveniment. La intenció bàsicament és la de poder patinar "legalment", en això treballem.

La realitat es que nosaltres sols no podrem fer res, som pocs i podem fer poca pressió. Res del que tenim intenció de fer es possible sense l'ajuda de la gent. Per aixo convidem a tots aquells que estiguin dacord a apuntar-se al club, o al menys a preguntarnos de que va la cosa.

Si voleu dirigirvos a algun dels representats de LONGSCAT per el motiu que sigui, podeu enviar un mail a axelserratagboton@gmail.com.

Moltes gràcies Longbothers!

Axel
President de Longscat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada