Aquest Blog busca simpatitzants i/o associats pel Club Esportiu LONGSKATE Catalunya per poder informar de les nostres activitats pel foment del Longboard a Catalunya i arreu del món.

dissabte, 21 d’abril de 2012

Green Skate Barcelona 2012Amb motiu del Greenskate, muntem un ecocrusing per la ciutat de Barcelona. Aquest any farem una sèrie de activitats verdes al llarg del recorregut.

El Greenskate es la setmana en la qual es dona a conèixer el gran caràcter ecològic del longboard arreu del món. Aquest esdeveniment es celebra a moltes altres ciutats, aquí podeu veure algunes d’elles http://www.greenskate.org/.

Recordar que durant el cruising, es tindrà que respectar un mínim de normes de seguretat i que en cap moment s’acaptaran actituds punkis ni incíviques, es un dia per celebrar i demostrar tot el que el longboard pot aportar a la nostra ciutat.

EL CASC SERÀ OBRIGATORI.

Donat a un canvi de situació el tràmit del permís hem tingut ca canviar el recorregut que els hi havíem plantejat i en mostra de protesta per aquest fet PROVOCAREM UNA MASSA CRITICA als carrils bici de Barcelona. PER AIXÓ DEMANAREM QUE PROCUREU OCUPAR TOT EL CARRIL BICI DEL TRAJECTE. Com més llarga sigui la filera millor.

Accions que portarem a terme; RECOLLIDA DE BROÇA AL LLARG DEL RECORREGUT. Repartirem bosses de brossa VERDES (si podeu porteu-les vosaltres millor , però la organització repartirà en el punt de trobada) per tal de deixar el carrer net per on passem.
LOCALITZACIO DE PUNTS VERDS O VERMELLS. Al llarg del recorregut anirem enganxant sticks de color ver dallo que ens sembli sostenible ( Fomentant el bon rollo a la gent que ens creuem amb bici o a la gent que tiri les coses a la brossa …) I stick VERMELL a aquella gent que ens vinguí de mal rollo , no tiri papers al terra o no entengui el nostre acte reivindicatiu. Els portarà la organització i els repartirà per tot el grup.

Punt de trobada : Palau reial
Recorregut : Palau reial , diagonal, Nàpols , Valencia, diagonal , glories , rambla Guipúscoa , Rambla prim y finalment Fòrum.

Al llarg del recorregut farem diverses parades i advertim que podem estar dues hores llargues per arribar ;)

Com sempre convidem a les diferents crews a participar. Prestant-nos ajuda en el control de grups i creuaments de vies conflictives.
Esperem veure-us el diumenge 22 d'abril a les 12:00 a Palau Reial
Porteu samarreta VERDA!!!

cartell de Aleix Gallimo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada