Aquest Blog busca simpatitzants i/o associats pel Club Esportiu LONGSKATE Catalunya per poder informar de les nostres activitats pel foment del Longboard a Catalunya i arreu del món.

divendres, 7 de maig del 2010

LONGSCAT ja és una realitat!!!


Dons com ja era hora JA TENIM BLOG!!!!

Això és una pas més per formalitzar aquesta associació. Ja tenim nom , ja tenim blog , ja tenim NIF ... això és el principi!! I que no acabi MAI.

Volem ofererir un Club esportiu de longboard per fer més gran aquest esport . Aixì que JA SóM alguna COSA!!!

Salud i longboard

4 comentaris:

  1. bones, teniu akguna relacio amb el campionat d'inercia de catalunya? estaria be que parlesiu amb ells, ja que el campionat de catalunya de downhill l'organtizen ells, tambe us fico aqui el foro d'un altra asociacio de longboard amb sede a navarcles (manresa)
    web del cic(campionat inercia) http://www.campionatinercia.com/
    link del foro de l'asociacio jarto jartorius http://www.jartojartorius.esforos.com/
    salut......maso

    ResponElimina
  2. Bons DHILLS Anònim!!
    Dons cal dir que ja tenim relació amb la associació dels jartojartorius en la "Unió Catalana de Skateboad" per tal de consolidar una Federació a nivell Nacional.
    Amb el CIC, no tenim cap relació. Tot i la relació estreta que hi ha entre els carretons i les disciplines lleugeres, de moment no hem aconseguit cap enllaç que ens pogués beneficiar. Però temps al temps. Esperem que això sigui un principi per relacionar les disciplines grans i lleugeres.
    Salud i dh

    ResponElimina